top of page
Facial

Estetiska Behandlingar

Vårt Utbud

Fillers/Injektioner

För dina skönhetsbehov

Laser

Bara det allra bästa

Läs mer

Botox/Rynkbehandling

Den skillnad du letar efter

Läs mer

Trådlyft/Aptos

För dina skönhetsbehov

Läs mer
Vårt Utbud: Produkter

Estetiska Behandlingar

Vårt Utbud

Mesoterapi

Ansiktet/Hår

Läs mer

Dermapen

Den skillnad du letar efter

Läs mer

Fettreduktion

Bara det allra bästa

Läs mer

Hudföryngring

För dina skönhetsbehov

Läs mer
IMG_9210%25202_edited_edited.jpg

Våra tjänster

fullsizeoutput_623c_edited.jpg

Fillers/Injektioner

Slmkliniken har valt att arbeta främst med flera olika varumärke av fillers som Restylane ,Juvéderm,Teosyal och Stylage.

De är alla baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta.

Hyaluronsyra via injektion användas för utslätning, utfyllnad av rynkor samt läppforstoring, konturförstärkning och uppbyggnad av högre kindkonturer.


Nästan alla rynkor och veck går att behandla. De vanligaste rynkorna är de från näsroten ner till mungipan, nasolabialveck, bekymmersveck mellan ögonbrynenså kallad glabella, rynkor runt munnen, kråksparksrynkor vid ögonen, kindrynkor ,övriga konturveck,

rynkor i halsen och i händerna.Olika typer av ärr, acneärr och andra håligheter och ojämnheter kan också behandlas med denna metod med stor framgång.

Behandlingen går snabbt, resultatet kommer omedelbart och 

konvalescensen är begränsad.

Det är individuellt hur länge en behandlings verkan består.

Det är flera faktorer som spelar in, hudens struktur, levnadssätt, ålder och icke minst vilka krav varje person har på sitt eget utseende.

Inom läppområdet, läppförstoringar och konturförstärkningar sker oftast ökad blodcirkulation vilket gör att produkten omsätts snabbare än i andra hudpartier.

Inga kända biverkningar finns rapporterade från denna produkttyp förutom att en viss svullnad och mindre blåmärken, brustna blodkärl kan förekomma i upp till en vecka efter utförd injicering.

En hyaluronsyraprodukt från något av de företag vi valt att samarbeta med, har i genomsnitt en hållbarhet på mellan fyra månader till ett år.

Vårt Utbud: Produkter
bottom of page