SLM-Kliniken.se

Kliniken etablerad år 2004

SPECIALISTKLINIKEN FÖR HUDFÖRYNGRING
Teosyal

Vad är Teosyal?

TEOSYAL är en icke animalisk hyaluronsyra filler. Den fyller ut rynkor, skapar konturer och tillför ökad volym i huden.

TEOSYAL ger ökad volym, förbättrad hudstruktur och form. Den bevarar hudens ungdomlighet och ger bättre konturer.

TEOSYAL är den nya tidens preparat med en mycket bra kombination av tolerans och hållbarhet.

BEVISAD EFFEKTIVITET OCH SÄKERHET I MER ÄN 1.000.000 INJEKTIONER!!!

NYHET, ULTIMATE

TEOSYAL Ultimate är den senaste generationen av filler, och den idealiska lösningen för åldrande hud och förlust av volym i ansiktet.

Specialdesignad för att återskapa konturer i ansiktet där du behöver använda stora volymer. Ultimate ökar den subkutana vävnaden genom att skapa volym och korrigerar djupa rynkor med omedelbar effekt.

Dess unika konsistens och volymskapande förmåga säkerställer fantastiska resultat och perfekt återskapande av konturer i ansiktet.

Vad behandlas med Teosyal?

TEOSYAL används till att behandla oönskade rynkor, släta ut oönskade veck i ansikte, på hals, och dekolletage. För läppförstoring används TEOSYAL KISS.

TEOSYAL kan även användas för behandling av handryggar, detta för att få ökad volym samt återfukta huden och på så sätt minska åldertecken.

Hur länge kvarstår behandlingen?

TEOSYAL är långtidsverkande, men det är individuellt hur länge preparatets effekt kvarstår (detta gäller även övriga liknande produkter på marknaden), vilket beror på Din kropps fysiologi och Din hudstruktur.

Vid vissa behandlingar kan det vara bra med påfyllnadsbehandling för att uppnå önskat resultat, speciellt vid en förstagångsbehandling. Detta skall i så fall ske efter två till fyra veckor. Vid denna behandling behövs som regel en mindre mängd av preparatet.

Vid behandling av rynkor och linjer brukar uppföljning vara lämpligt efter 10-12 månader. Vid behandling av läppar behövs uppföljning normalt något tidigare och naturligtvis enligt Dina egna önskemål.


En produkt för varje typ av behandling

För optimal behandling finns flera alternativa produkter att välja bland - korrigering av rynkor - läppförstoring och markering av läpplinjer - skapa ansiktskonturer - korrigera ytliga rynkor - korrigera linjer i panna samt skrattrynkor - uppnå ökad volym och fukt på handryggar, underarmar, dekolletage, hals och ansikte

En produkt för varje behandling gör det enkelt att välja rätt produkt för Dig. För optimalt resultat kan produkterna givetvis användas i kombination.

Vad innehåller Teosyal?

Hyaluronsyra är ett kroppseget material som finns mellan cellerna som ett naturlig stödjematerial.

TEOSYAL är en produkt i gelform, som är baserad på icke-animalisk hyaluronsyra. Fördelen är att den är kroppsvänlig. Den är biologiskt nedbrytbar utan att efterlämna några spår.

Ytterligare en fördel med TEOSYAL är att hyaluronsyra molekylerna är krosslänkade, detta ger en ypperligt god hållbarhet på Din behandling.

Innehållet av proteinämnen är reducerade till en mycket låg nivå, faktiskt en av de lägsta på marknaden, bl.a. gör detta att infektionsrisken efter behandling minskar drastiskt. Biverkningsfrekvensen är extremt låg jämfört med liknande preparat som finns på marknaden.

Produkten tillverkas givetvis enligt gällande EU-direktiv.

 

FÖRE OCH EFTER BILDER

http://teoxane.com/praticiens/images/html_images/pages_libres/puce.gifVid behandling med TEOSYAL Ultra Deep och TEOSYAL Global Action, kan nedre delen av ansiktet modelleras om och återskapa volym samt fylla ut rynkor.

 
You are here  : Home ÖVRIGA BEHANDLINGAR TEOSYAL

Technical Support

  • info@slmkliniken.se
  • Have problems? Write us!

Design

Design template Design was created especially for SLM-Kliniken.se

Leave a review

Leave your opinion about our company: info@slmkliniken.se

Professionals only

 Joomlart Forum Alla behanglingar utföras av utbildat sjukvårdpersolan

Support