SLM-Kliniken.se

Kliniken etablerad år 2004

SPECIALISTKLINIKEN FÖR HUDFÖRYNGRING
RESTYLANE

Hyaluronsyra via injektion för utslätning, utfyllnad av rynkor samt läppforstoring, konturförstärkning och uppbyggnad av högre kindkonturer.

RESTYLANE LIP VOLUME & RESTYLANE LIP REFRESH


Denna produkt är en bioteknologisk produkt som består av naturliga komponenter som finns i huden. Produkten tillverkas syntetetiskt genom bakteriell fermentation och kommer icke från djur.

 

Nästan alla rynkor och veck går att behandla. De vanligaste rynkorna är de från näsroten ner till mungipan, nasolabialveck, bekymmersveck mellan ögonbrynenså kallad glabella, rynkor runt munnen, kråksparksrynkor vid ögonen, kindrynkor och övriga konturveck. Olika typer av ärr, acneärr och andra håligheter och ojämnheter kan också behandlas med denna metod med stor framgång.

Behandlingen är icke permanent, och det är individuellt hur länge en behandlings verkan består.
Det är flera faktorer som spelar in, hudens struktur, levnadssätt, ålder och icke minst vilka krav varje person har på sitt eget utseende.
Inom läppområdet, läppförstoringar och konturförstärkningar sker oftast ökad blodcirkulation vilket gör att produkten omsätts snabbare än i andra hudpartier.

Inga kända biverkningar finns rapporterade från denna produkttyp förutom att en viss svullnad och mindre blåmärken, brustna blodkärl kan förekomma i upp till en vecka efter utförd injicering.

En hyaluronsyraprodukt från något av de företag vi valt att samarbeta med, har i genomsnitt en hållbarhet på mellan fyra månader till ett år.

Vi har valt att arbeta främst med hyaluronsyror från Restylane och Juvéderm.

 

 

 
You are here  : Home ÖVRIGA BEHANDLINGAR RESTYLANE

Technical Support

  • info@slmkliniken.se
  • Have problems? Write us!

Design

Design template Design was created especially for SLM-Kliniken.se

Leave a review

Leave your opinion about our company: info@slmkliniken.se

Professionals only

 Joomlart Forum Alla behanglingar utföras av utbildat sjukvårdpersolan

Support