SLM-Kliniken.se

Kliniken etablerad år 2004

SPECIALISTKLINIKEN FÖR HUDFÖRYNGRING
JUVEDERM

Vanliga frågor

 

Hur går behandlingen till?

En behandling med Juvéderm® ULTRA kan vara klar på bara 15 minuter, men kan ta längre tid beroende på vilka områden som ska behandlas. Läkaren eller sjuksköterskan injicerar Juvéderm® ULTRA under huden med hjälp av en mycket fin nål. Vid behandling av fina linjer görs injiceringen ytligt och vid uttalade rynkor och veck görs injiceringen något djupare.


Är behandlingen obehaglig?

Juvéderm® ULTRA är lättflytande och därmed enkel att injicera samt innehåller ett lokalbedöv­ ningsmedel, lidokain, vilket minskar obehag under behandlingen. Behandlingseffekten syns direkt.


Hur länge varar behandlingseffekten?

Ett antal olika faktorer påverkar hur länge behandlingseffekten varar: ålder, hur mycket filler som har injicerats, var fillern har injicerats, hudtyp samt patientens allmänna hälsa och livsstil. Med Juvéderm® ULTRA­serien kan de positiva effekterna kvarstå i upp till ett år efter behandling.


Vilka biverkningar kan uppstå?

Efter injektionen kan viss rodnad och svullnad uppstå vid injektionsstället och du kan få blåmärken. De flesta biverkningar är lindriga till måttliga och försvinner efter några dagar. Exempel på sådana biverkningar är smärta/ömhet, fasthet, svullnad, klumpar, blåmärken, klåda och missfärgning. Dessutom innebär alla injektioner en infektionsrisk.


Tidens påverkan

Många människor känner sig vackrare ju yngre de ser ut. Men åldrandet är en process som är omöjlig att hindra och i takt med att kroppen åldras gör även huden det. Huden får då ett annat utseende och andra egenskaper. Ålder, hormoner, solning och rökning är faktorer som kan leda till att fina linjer och rynkor utvecklas. Huden upplevs som mer känslig och mindre elastisk.

I takt med att vi åldras innehåller huden allt mindre hyaluronsyra – som är så viktig för att bibehålla fukt. Talgkörtlarna blir mindre aktiva och huden torrare. Ansiktet förlorar även fett och ser därför mindre fyllig och slät ut och eftersom antalet blodkärl minskar i huden förlorar den sin ungdomliga färg och lyster. Utöver alla dessa förändringar tillkommer tyngdkraften som drar huden nedåt och gör den slapp.


Alternativ

Det finns olika alternativ för att behandla linjer och rynkor. Fillers med hyaluronsyra är ett populärt alternativ eftersom de effektivt minskar tecken på åldrande och återfuktar hudvävnaden. Behandlingen är snabb, bekväm och resultatet syns direkt.

 
You are here  : Home ÖVRIGA BEHANDLINGAR JUVEDERM

Technical Support

  • info@slmkliniken.se
  • Have problems? Write us!

Design

Design template Design was created especially for SLM-Kliniken.se

Leave a review

Leave your opinion about our company: info@slmkliniken.se

Professionals only

 Joomlart Forum Alla behanglingar utföras av utbildat sjukvårdpersolan

Support