SLM-Kliniken.se

Kliniken etablerad år 2004

SPECIALISTKLINIKEN FÖR HUDFÖRYNGRING
BOTOX

Botox via injektioner ger ett slätare ansikte och eliminering av rynkor, men ändå kan DU behålla Din individuella mimik.

Botox är ett läkemedel som blockerar impulsen från nerven till ansiktsmusklerna. Botox förslappar musklerna så att de inte längre kan dras samman och slappnas därmed av och rynkorna reduceras. Detta läkemedel har används i över tio års tid runt om i världen vid estetiska behandlingar och måste därför anses som ett väl beprövat läkemedel med rätt behandlingsform och utnyttjad teknik.


Behandlingen är säker, enkel och tämligen snabb via en ytlig injicering med en tunn nål.

Resultatet syns inte direkt i motsats till injicering med Hyaluronsyra, Juvéderm med flera, effekten kommer först fullt ut efter cirka tio dagar.

Botox används mestadels för att behandla rynkor i pannan, kråksparkar runt ögon, näsa, munrynkor och neddragna sura mungipor. Även käklinjen och halsrynkor behandlar vi med stor framgång med Botox.

Botox är också ett mycket bra medel att använda vid arm och handsvett. Vår läkare är även specialutbildad inom detta område. Behandlingen ger en avsevärd minskning av svettproduktionen inom ovan nämnda områden.

Hållbarheten av behandlingen är individuell, och varierar på mellan tre till nio månader.

Rekommendationen är två till tre behandlingar första året, och därefter med kortare intervaller.

Vi anser att behandlig med Botox i mångt och mycket ger lika bra resultat som ansiktslyftoperation men till en betydligt lägre kostnad.

 
You are here  : Home ÖVRIGA BEHANDLINGAR BOTOX

Technical Support

  • info@slmkliniken.se
  • Have problems? Write us!

Design

Design template Design was created especially for SLM-Kliniken.se

Leave a review

Leave your opinion about our company: info@slmkliniken.se

Professionals only

 Joomlart Forum Alla behanglingar utföras av utbildat sjukvårdpersolan

Support