SLM-Kliniken.se

Kliniken etablerad år 2004

SPECIALISTKLINIKEN FÖR HUDFÖRYNGRING
VITAMINCOCKTAIL

Vitaminer som injicering i ansiktet är något helt nytt för Sverige,  men är däremot en stor marknad internationellt. Dessa cocktails är en av Cindy Crawfords favoriter.(the best multi-vitamin cocktail on the market, ECmarked!). De mest erkända och största estetiska klinikerna i London och Paris använder dessa cocktails mycket regelbundet samt med stor framgång.

Denna vitamininjektion innehåller hela 56 ingredienser, först och främst grupp B(B1,B2,B3, B5,B6,B12), vitamin A, C, E samt aminosyror och en mängd mineralsalter som förbättrar hudcellernas andning, mikrocirkulation och hjälp att stimulera collagen och elastin.


Med injicering av dessa vitaminer i huden ges en utomordentlig bra balans för densamma med ett påtagligt estetisk resultat. Huden får en friskare och yngre status och helt klart är att dessa ämnen ”kämpar mot åldersförändringar”. Det ger ett påtagligt positivt resultat, vitaliserar huden,återger lyster och man se fräshare ut direkt efter behandling!

Rekomenderas för alla typer av hud och föralla åldrar.

NCTF 135 - Mesoterapi cocktail rekommenderas till alla från arton(18) års ålder för Dig som vill vitalisera huden, för trött och stressad hud, för behandling av ytliga små rynkor och för att öka hudfuktigheten.

NCTF 135 innehåller 13 vitaminer,23 aminosyror,6 mineraler,6 coenzymer,5 nucleik syror,2 anti-oxidanter och hyaluronic syra 0,025mg/ml.

NCTF 135 är framgångsrik formula från 54+1 komponenter,har 30 års forskning bakom sig, användas i 34 länder med mer än 900 000 nöjda patienter och är CE-godkänt i Europa. Produkten har perfekt penetrans i huden med mikro-filtration och sterilisering.


NCTF 135HA - Stark Anti-Aging Mesoterapi cocktail, rekommenderas till dej från trettiofem(35) års ålder och för Dig som vill ha intensiv vitalisering och stark ökning av fuktigheten i huden samt vid trött hud samt vid förlorad lyster. Även för rynkbehandling passar denna produkt utmärkt.

NCTF 135HA har samma formula som NCTF135 +Hyaluronic syra 5mg/ml.

Alla viktiga effekter av behandling:

1.Rynkbehandling på grund av aktivering av fibroblaster, reparation av hudcellerna.

2.Global ökning av fuktigheten  i huden(epidermis samt dermis).

3.Förnyelse av hudlyster genom en bättre mikrocirkulation.

4.Bra mineralbalans på grund av mineraler Ca+,K+,Mg+,Na+ bättre protein produktion i dermis.

5.Stimulera hudcellernas tillväxt, plus 147% ökad fibroblast produktion.

6.Stimulera Collagen produktion, en ökning med 256%.

7.Anti-oxidant effekt genom cell skydd,vilket ger en 90% förbättring

8.Återskapar hudcellerna efter skada med 366%

Vi rekomenderar en avancerad kur som innehåller sex behandlingar för bäst resultat. Fyra behandlingar med en till två veckor mellanrum, två behandlingar med en månads mellanrum, och därefter en behandling var 6:e månad.

Mesoterapikur kan kompletteras med Peelingar, en ny generation med Glykolicsyra 50% och 70 %.

 
You are here  : Home MESOTERAPI VITAMINCOCKTAIL

Technical Support

  • info@slmkliniken.se
  • Have problems? Write us!

Design

Design template Design was created especially for SLM-Kliniken.se

Leave a review

Leave your opinion about our company: info@slmkliniken.se

Professionals only

 Joomlart Forum Alla behanglingar utföras av utbildat sjukvårdpersolan

Support