SLM-Kliniken.se

Kliniken etablerad år 2004

Get Adobe Flash player

SPECIALISTKLINIKEN FÖR HUDFÖRYNGRING
Restylane Skincare

 

Restylane Skincare

En serie unika Restylane® Skincare produkter – resultatet av intensiv forskning.

Hemligheten till vacker hud är fuktbalans i kombination med en frisk och skyddande hudbarriär. Restylane Skincare kombinerar de här två faktorerna i en nyutvecklad serie krämer för daglig hudvård. Där Restylane ger volym, definition och återfuktning från insidan så ger Restylane Skincare skydd, fukt och näring till huden från utsidan. Produkterna i Restylane Skincare föryngrar också din hud. Jämfört med andra hudvårdsprodukter på marknaden är Restylane Skincare snäll mot hudens naturliga struktur. Den patenterade framgångsrika NASHA™-gelen ger krämerna en skön konsistens, bevarar fukten och ger lyster åt huden.

Restylane® Skincare säljs via estetiska kliniker. Alla produkter i Restylane Skincare ger synliga effekter på huden vid daglig användning. Alla produkter i Restylane Skincare innehåller in­gredienser som är naturliga och finns i huden. I alla produkter utom rengöringen finns den pa­tenterade stabi­liserade hyaluronsyran som finns i Restylane och som i krämerna har bäddats in i ett mycket spe­ciellt nätverk av lipider. Den här unika kombinationen, som bara finns i Restylane Skincare, ger huden ett mycket bra skydd och återfuktar den - så att hyn behåller sin lyster.

I serien finns idag sex produkter som är avsedda för både hudvård mellan behandlingar med Restylane och för daglig hudvård. Produkterna passar alla hudtyper.


Facial Cleanser

Rengör huden med omsorg

Varje gång vi rengör huden riskerar vi att tvätta bort viktiga lipider (fetter), antioxidanter och olika vattenbindande substanser. För att bevara den na­turliga balansen i huden är det viktigt att en rengöringsprodukt är så mild som möjligt. Restylane® Facial Cleanser har skyddande organiska oljor och ceramider som gör huden mjuk och len.

 

Restylane Facial Cleanser rengör huden och tar bort smink skonsamt och effektivt men torkar inte ut huden utan gör den mjuk och med bevarad lyster. Rengöringen kommer i en pumpflaska som innehåller 100 ml.

 

Day Cream

 

Skyddar och vitaliserar huden

Restylane® Day Cream är en mjukgörande kräm som tack vare att den har en struktur som liknar hudens hjälper till att bygga upp hudbarriären och skydda huden från föroreningar och stress. Restylane Day Cream innehåller aktiva ingredienser som både stimulerar energiproduktionen i huden och lugnar den - så att den blir frisk och mjuk. Dagkrämen finns i en pumpflaska med 50 ml.


Night Cream


Återskapar hudens naturliga hälsa

Restylane® Night Cream är en nattkräm för alla hudtyper. Krämen hjälper till att bygga upp hud­barriären samtidigt som den låter huden andas och återhämta sig under natten. Restylane Night Cream innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att motverka hudens åldringsprocess sam­tidigt som den bevarar den naturliga balansen i huden. Eftersom nattkrämen snabbar på naturliga funktioner i huden så syns resultatet i form av en mjuk och vacker hud inom så kort tid som fyra veckor. Pumpflaskan för nattkrämen innehåller 50 ml.

 

Night Serum


Minskar rynkor och åldersfläckar

Restylane® Night Serum är en aktiv mikroformulering. Den unika formu­leringen gör att serumet är lätt att sprida och att aktiva ingredienser kan pene­trera hudbarriären och verka under natten. Restylane Night Serum innehåller en hög dos av retinol (A-vitamin) i en stabil form som tas upp bra av huden. Retinol är en av de mest effektiva aktiva ingredienserna för att minska rynkor och åldersfläckar. Den förbättrar också elasticiteten i huden. Restylane Night Serum har en hög dos av antioxidanter. Antioxidanter som anses bidra till att sakta ner åldringsprocesser i kroppen. Synliga resultat i form av förbättrad återfuktning och en fastare hud kan förväntas inom en må­nad. En jämnare och slätare hud med en ökad lyster är också positiva effekter av serumet. Nattserumets luft- och ljustäta pumpflaska innehåller 15 ml som tack vare mikroformuleringen räcker länge.

 

Recover Cream


Lugnar och lindrar

De flesta estetiska behandlingar kan ge en tillfällig obalans i huden. Restylane® Recover Cream återställer balansen och därmed hälsan i huden. Krämen täpper inte till utan den låter huden an­das under tiden den återhämtar sig från en behandling. Restylane Recover Cream innehåller Arnika-extrakt vilket har egenskaper som lindrar inflamma­tionsbesvär och hjälper till att minska svullnad och blåmärken. Extrakt från riskärnor hjälper till att bygga upp ett viktigt skydd av antioxidanter i det yttersta hudlagret. Tuben innehåller 25 ml.

 

Hand Cream


Skyddar och återfuktar händerna

Att konstant utsätta sina händer för tvål, väder, olika kemikalier och andra externa stressfaktorer försvagar hudbarriären. Restylane® Handkräm bygger upp den skyddande hudbarriären så att händerna återfår sin naturliga mjukhet. Restylane Hand Cream innehåller precis som Recover Cream extrakt från riskärnor så hand­krämen hjälper till att i det yttersta hudlagret bygga upp ett lager av antioxidanter för att hålla händerna mjuka och fuktade. Handkrämen kommer i en 50 ml smal tub som passar bra i handväskan.

 

 
You are here  : Home LYXIGA PRODUKTER

Technical Support

  • info@slmkliniken.se
  • Have problems? Write us!

Design

Design template Design was created especially for SLM-Kliniken.se

Leave a review

Leave your opinion about our company: info@slmkliniken.se

Professionals only

 Joomlart Forum Alla behanglingar utföras av utbildat sjukvårdpersolan

Support